Hoe het werkt

Starten als belegger vergt heel wat verschillende eigenschappen. Kennis is er slechts één van! Methodiek en een duidelijk “plan van aanpak” gecombineerd met ijzeren discipline en regels zijn minstens even belangrijk om het te schoppen tot succesvol belegger.

 Bij  Beursopleiding zijn de cursussen maatwerk, géén eenheidsworst!

Het is een utopie te denken dat je op één weekend een succesvol belegger kan worden! Er is echter wel een bepaalde minimum kennis nodig alvorens je kan starten met beleggen in aandelen of opties. Deze kennis kan je opdoen in onze “basisopleiding succesvol beleggen”.

Daarom is er voor de start van elke opleiding een GRATIS consultancy-gesprek voorzien waarin samen overlopen wordt wat de verwachtingen en motivatie van de belegger zijn en/of Beursopleiding voor een win-win kan zorgen.

Beursopleiding gelooft steevast in een hands-on coaching op basis van live trading (waarbij emoties het nemen van beslissingen uiterst moeilijk maken) en niet in allerhande theoretische modellen. Weliswaar wordt er gestart op kleine schaal zodat tegenslagen de startende belegger niet emotioneel verlammen.

Op basis van realistische verwachtingen wordt dan een stappen-plan opgemaakt waar de kandidaat zich in kan vinden. Na het opdoen van de nodige kennis is het immers belangrijk om deze kennis om te zetten in de praktijk en vooral in een consistent groeiverhaal.

Er bestaat geen betere leerschool dan de praktijk! Het overlopen van uitgevoerde trades mbv software geeft de mogelijkheid om telkens opnieuw de theoretische kennis te testen en bij te schaven zodat in de praktijk het vertrouwen in de aangeleerde methodes ook zal toenemen en de student uiteindelijk een onafhankelijke, zelfverzekerde belegger wordt.

 

Bekijk mijn Coaching Formules

" Elke maand verstuur ik gratis tips over hoe jij het best & veiligst kan beleggen op de beurs " Piet