MIJN COACHING FORMULES

BEURSOPLEIDING geeft opleidingen om de mensen te leren hoe succesvol te investeren in aandelen en opties. Wij leren individuen en bedrijven om ONAFHANKELIJKE investeerders te worden. Wij verkiezen om rechtstreeks op de beurzen te traden en zo alle tussenpersonen en de hieraan verbonden kosten te minimaliseren.

1

AANDELEN & OPTIES

Een 2-daagse algemene opleiding waarin de basisregels van beleggen op de beurs worden uitgelegd.

Het is een combinatie van fundamentele en technische analyse en waarbij de nadruk ligt op het aanleren van één aandelenstrategie en één combinatie aandelen/optiestrategie waarbij opties gebruikt worden. Hiervoor is geen beurskennis vereist.

Bekijk de details
2

INKOMEN TRADING

Is gericht op optietrading waarbij de nadruk ligt op niet-directioneel traden met optiestrategieën op de Amerikaanse optiebeurzen.

De focus ligt vooral op de praktijk en het aanleren en managen van deze trades eenmaal ze ingezet zijn. Elke optiestrategie heeft haar eigen set aan regels en deze worden stap voor stap toegepast in opleiding.

Bekijk de details
3

COACHING OP MAAT

Deze vorm van coaching heeft geen voorafbepaalde inhoud.

In onderling overleg wordt de huidige trading-methodiek van de student in detail onder de loep genomen en wordt een duidelijk tradeplan opgemaakt per gekozen strategie. Gedane trades worden gebruikt om de gekozen methodiek verder uit te werken.

Bekijk de details

Wat is er nodig om een opleiding te kunnen volgen ?

Je beschikt over een startkapitaal van minimaal 25.000 euro wat u aan het werk wil zetten om extra rendement te realiseren in de beurs.

Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met aandelen of opties om aan de basisopleidingen deel te nemen. Ook ervaren beleggers kunnen een opleiding op maat volgen bij Beursopleiding in functie van de strategie die ze graag onder de knie willen krijgen.

Je moet wel bereid zijn om voldoende tijd en geld te investeren in jezelf want de succesvolste beleggers zijn nu eenmaal de beleggers die het meest aantal trades uitgevoerd hebben en zo de kennis verworven hebben.

Wij reiken u de kennis aan maar ervaring kan u enkel zelf opdoen door het inoefenen en uitvoeren van de aangeleerde strategieën. Het is belangrijk dat de deelnemer beseft dat het pad naar een succesvol belegger er eentje is met vallen en opstaan.

Leren omgaan met deze emoties maakt het verschil tussen een succesvol en niet succesvol investeerder naast het toepassen van de correctie strategie.

Wij leren jou hoe je deze elementen met succes kan implementeren in jouw eigen tradingplan!

Voor wie deze coaching formules niet zijn geschikt.

Deelnemers die hopen dat ze na het volgen van een opleiding onmiddelijk een fortuin gaan verdienen in de beurs!

" Elke maand verstuur ik gratis tips over hoe jij het best & veiligst kan beleggen op de beurs " Piet